If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
вярно е тва нещо,затова ще гледам да си взема нещо регистрирано и обслужено щот да взимам неко дарак и тепарва да го обслужвам тотално няма смисъл,щот ще стане като тази,взимаш сменяш всичко и остава вечно твоя или както в случая купувам за 8500,давам още 2000-2500 и я продавам за 7000-8000.бахти далаверата и тва само за година,но ми се иска нещо голямо,няма начин
ама кви пари да и искам,а и сега трябва да сменям и тампони на стабилизиращата щанга,още 100лв.да ги сменям ли или така да я махам.направо съм се збъркал кви да ги върша
ама кви пари да и искам,а и сега трябва да сменям и тампони на стабилизиращата щанга,още 100лв.да ги сменям ли или така да я махам.направо съм се збъркал кви да ги върша
нали знаеш че кат сменяш после никой го не интересува а гледа по евтиното,така си е в българия не гледат дали е вардена или обслужена колата а да е евтина така че ако ще продаваш недей да сменяш
разлопала се е бая,ако доиде някои да я гледа ша ми тегли една,вари обясняваи кво лопа,а и ме дразни мого ако излезе някои сериозен или ще му сваля от цената(първо трябва да я измисля) или ша сменям.бахти дилемата
по-добре си я карай, едва ли някой ще даде повече от 6000-7000
а тебе тази цена сигурно няма да те устройва, цените им паднаха бързо а и има вече доста голямо предлагане на 156-ци и всеки се ориентира към евтиното, макар че после трябва да се изръси за да я стегне, но както има една приказка за всеки влак си има пътници
още малко,запретвам ръкави,влизам в гаража и я почвам,че трябва да се наградя с една 166.
предложиха ми бартер за пежо 406 купе, 1998г.,има фаца ама да дам алфата за пежо и то бензин .......
Другият вариант е да се преориентираме към коли с десен волан, поне се евтини и няма да изпреварваме рисковано - направо ще станем примерни шофьори
Да, това е добро наистина, ама наскоро за малко не ги забраниха, имаше такъв момент и се размина в НС, все пак Великобритания е част от ЕС.
Наскоро видях една 2,5 с десен волан, много добре изглеждаше, то вярно е че такива все добре изглеждат, 2,5 имам предвид
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
абе те тия деснярки много кофти се карат тука...не може да изпревариш като хората тря някой да гледа вместо теб,апък ако си сам караш с 40 зад камиона пред теб и траеш...в такъв случай какъв е смисъла от тоя 2.5...
аз лично съм против десния волан в БГ,става много опасно тъка,апък много се извъдиха.
още малко,запретвам ръкави,влизам в гаража и я почвам,че трябва да се наградя с една 166.
предложиха ми бартер за пежо 406 купе, 1998г.,има фаца ама да дам алфата за пежо и то бензин .......
Не си даваи алфата за друга кола... Наи-добрият вариант е 166, повярваи. Намери някои да те повози или да покараш и пак ще пишем ,,,, опит....
Comment