Известие

Collapse
No announcement yet.

продажба или замљна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Другият вариант е да се преориентираме към коли с десен волан, поне се евтини и няма да изпреварваме рисковано - направо ще станем примерни шофьори
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

а

вярно е тва нещо,затова ще гледам да си взема нещо регистрирано и обслужено щот да взимам неко дарак и тепарва да го обслужвам тотално няма смисъл,щот ще стане като тази,взимаш сменяш всичко и остава вечно твоя или както в случая купувам за 8500,давам още 2000-2500 и я продавам за 7000-8000.бахти далаверата и тва само за година,но ми се иска нещо голямо,няма начин

Comment

свилене за ко ша я продаваш...ела някоя неделя в кайлъка да се видим бащата кара 166 2,4 жтд и е доволен в общи линии така че аз съм за 166
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

то неделя мого далеч ако махна моита направо скачам в 166

Comment

а

ама кви пари да и искам,а и сега трябва да сменям и тампони на стабилизиращата щанга,още 100лв.да ги сменям ли или така да я махам.направо съм се збъркал кви да ги върша

Comment

Първоначално публикувано от svilen5454 Покажи съобщение
              ама кви пари да и искам,а и сега трябва да сменям и тампони на стабилизиращата щанга,още 100лв.да ги сменям ли или така да я махам.направо съм се збъркал кви да ги върша
              нали знаеш че кат сменяш после никой го не интересува а гледа по евтиното,така си е в българия не гледат дали е вардена или обслужена колата а да е евтина така че ако ще продаваш недей да сменяш
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

а

разлопала се е бая,ако доиде някои да я гледа ша ми тегли една,вари обясняваи кво лопа,а и ме дразни мого ако излезе някои сериозен или ще му сваля от цената(първо трябва да я измисля) или ша сменям.бахти дилемата

Comment

по-добре си я карай, едва ли някой ще даде повече от 6000-7000
                  а тебе тази цена сигурно няма да те устройва, цените им паднаха бързо а и има вече доста голямо предлагане на 156-ци и всеки се ориентира към евтиното, макар че после трябва да се изръси за да я стегне, но както има една приказка за всеки влак си има пътници

Comment

а

че то маи по добре на части да я дам.бахти случая

Comment

има вече доста случаи когато на части се разпродава по-бързо и накрая като теглиш чертата сметката е дори и по-голяма

Comment

а

още малко,запретвам ръкави,влизам в гаража и я почвам,че трябва да се наградя с една 166.
                        предложиха ми бартер за пежо 406 купе, 1998г.,има фаца ама да дам алфата за пежо и то бензин .......

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                          Другият вариант е да се преориентираме към коли с десен волан, поне се евтини и няма да изпреварваме рисковано - направо ще станем примерни шофьори
                          Да, това е добро наистина, ама наскоро за малко не ги забраниха, имаше такъв момент и се размина в НС, все пак Великобритания е част от ЕС.
                          Наскоро видях една 2,5 с десен волан, много добре изглеждаше, то вярно е че такива все добре изглеждат, 2,5 имам предвид
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

абе те тия деснярки много кофти се карат тука...не може да изпревариш като хората тря някой да гледа вместо теб,апък ако си сам караш с 40 зад камиона пред теб и траеш...в такъв случай какъв е смисъла от тоя 2.5...
                            аз лично съм против десния волан в БГ,става много опасно тъка,апък много се извъдиха.
                            Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

ПРавиш я учебна и имаш 2 волана кеф ти ляв, кеф ти десен
                              Honda CB 500
                              Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                              Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                              Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от svilen5454 Покажи съобщение
                                още малко,запретвам ръкави,влизам в гаража и я почвам,че трябва да се наградя с една 166.
                                предложиха ми бартер за пежо 406 купе, 1998г.,има фаца ама да дам алфата за пежо и то бензин .......
                                Не си даваи алфата за друга кола... Наи-добрият вариант е 166, повярваи. Намери някои да те повози или да покараш и пак ще пишем ,,,, опит....
                                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                                X